𝟯 𝗴𝗼𝗱𝗲 𝗿𝗮̊𝗱 𝘁𝗶𝗹 𝗱𝗶𝗻 𝗕𝟮𝗕-𝗺𝗮𝗿𝗸𝗲𝗱𝘀𝗳ø𝗿𝗶𝗻𝗴

Hvad er den effektive markedsføringsstrategi? 
Hvordan sikrer du den optimale brug af LinkedIn til at genere leads?

Det var noget af det, vi fik svar på, da vi inviterede de marketing- og salgsansvarlige i vores medlemsvirksomheder til gå-hjem-møde om B2B-marketing

Martin Brems fra Brems & Co. gav inspiration til den effektive markedsføringsstrategi og Malte Lange fra Lead Your Way gjorde os klogere på LinkedIn som kanal til effektiv B2B-markedsføring af komplekse produkter og services. Tak for det!

Vi har samlet 3 af deres gode råd, som måske kan hjælpe til at gøre din markedsføring endnu skarpere:

👉Find din virksomheds formål – det store WHY! Hvorfor sælger og gør I, det i gør? Hvorfor eksisterer I ud over at tjene penge? Når du kan svare på det, så kender du jeres eksistensberettigelse, og det er her den gode fortælling ligger.

👉Zoom ind! Når du kender jeres WHY, jeres eksistensberettigelse, så zoom ind på dét primære værdiskabende ord i jeres fortælling, som I vil være kendt for. Det er dét ord, der adskiller jer fra andre virksomheder, og som jeres kunder skal kende jer på. Dét ord skal gennemsyre al jeres kommunikation. 

👉Brug din tid på distribution! Mange bruger 80% af deres tid på at producere indhold og kun 20% på at distribuere. Vend det om, så du bruger mest tid på at distribuere ud på alle platforme. Når du først har indholdet, er det nemt.

God fornøjelse med din markedsføring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *