Medlemsprofil: PinPointers

– PinPointers faciliterer strategi- og innovationsprocesser, der hjælper virksomheder med at opnå ny vækst. I 20 år har vi hjulpet små og mellemstore danske virksomheder samt store internationale koncerner med at udvikle og implementere nye forretningsmodeller.

Sådan lød ordene fra Michael Wilkens, da han på få linjer skulle beskrive hvad hans virksomhed PinPointers arbejder med, og hvad de kan tilbyde.

I forbindelse med, at PinPointers blev medlem af BlueTech Center, stillede vi Michael, som er ejer af PinPointers, en række spørgsmål for at lære virksomheden bedre at kende.

Hvorfor har I valgt at blive en del af BlueTech Center?
I PinPointers brænder vi for Svendborg, og vi tror på, at en position som maritimt kraftcenter vil bidrage til vækst og udvikling i vores område.

Hvad kan I bidrage med i netværket?
Vi vil gerne hjælpe nye virksomheder med at starte op og de eksisterende maritime virksomheder med at vedblive at være relevante i en dynamisk verden.

Hvordan sikrer vi en maritim styrkeposition i Danmark – også i fremtiden?
Vi skal bygge videre på et stærkt fundament og skabe et økosystem bestående af kommuner, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kapital, som kan sikre en pipeline af innovative projekter”

Hvad optager jer allermest i virksomheden lige nu?
Vi arbejder meget med innovationsprojekter inden for anvendelse af droner, robotter og anden ny teknologi

Hvilke tre andre virksomheder håber du at se i netværket?
Jeg har stor respekt for den veneration en virksomhed som CC Jensen har vist for Svendborg. Derudover håber jeg at værfter som eksempelvis Walsted og dem der opererer på vandet i dag, som eksempelvis Ærøfærgerne kan have værdi af at deltage.