Sparring

I BlueTech Center kan du få sparring inden for forretningsudvikling, projektudvikling og fundingmuligheder inden for det maritime. Herudover kan du blive matchet op med andre relevante aktører  i branchen.

Forretningsudvikling:

BlueTech Center kan hjælpe dig med at forretningsudvikle din virksomhed. Vi kan tilbyde dig sparring indenfor forretningsidé, salgskoncept, kunderelationer samt segmentering og eksport. Dette kan bidrage til, at din virksomhed får et stærkt udgangspunkt i den maritime branche.

Projektudvikling:

BlueTech Center kan understøtte projektudvikling med sparring inden for partnersøgningassistance til funding og kendskab til de andre aktører i branchen. Som medlem i BlueTech Center tilbydes du sparring efter behov, så virksomhedsprojekter kan realiseres.

Fundingsmuligheder:

BlueTech Center kan hjælpe dig  med at opnå finansiering. Vi kan hjælpe dig med identificering og ansøgning til soft-fundingmuligheder hos nationale fonde og puljer samt EU-fonde.

1:1 Matchmaking

BlueTech Center kan bidrage med at udbygge din virksomhed. Vi hjælper med match-making og evaluering af samarbejdsmuligheder med relevante brugere, potentielle kunder eller samarbejdspartnere i den maritime branche.

Pascal Gyldenberg

Når du skulle få brug for rådgivning og sparring, står vores erfarne forretningsudvikler, Pascal, klar til at hjælpe dig. Pascal har mange års erfaring med at hjælpe iværksættere godt fra start, og være med til at gøre nye virksomheder levedytige og effektive. 

Image
Pascal Gyldenberg - BlueTech Center

Pascal Gyldenberg
Forretningsudvikler
Tlf. (+45) 48 88 05 26

pasg@bluetechcenter.dk

BlueTech Center

BlueTech Center så dagens lys 1. april 2023. BlueTech Center er en del af Business Region Fyn.