Medlemsprofil: Lead Your Way

Vi er et online marketing bureau, der er specialiseret i at hjælpe virksomheder med et B2B fokus og komplekse kunderejser. Vi udarbejder strategier, yder rådgivning og eksekverer marketing kampagne på blandt andet LinkedIn, Google og Facebook. 

Sådan lyder det fra Malte Lange, der er Direktør/Partner i LeadYourWay, da vi bedte ham om at forklare om virksomheden. Malte fik nogle yderligere spørgsmål, så vi kunne lære virksomheden bedre at kende:

Hvorfor har I valgt at blive en del af BlueTech Center?  

  • Vi er sat i verden for at hjælpe Danmarks bedste B2B virksomheder med at lykkes med online markedsføring og vi vil rigtig gerne hjælpe særligt fynske virksomheder med at komme ud på markedet både i DK og i udlandet. Virksomheder i den maritime sektor er sjældent dem ligger tungest på online markedsføring, og det vil vi gerne være med til at hjælpe dem ind – med fokus på at styrke deres position på markedet. 
  • Samtidigt er deltagelsen i netværk også en rigtig god mulighed for os, for bedre at lære de maritime virksomheder og deres udfordringer og behov bedre at kende, så vi bedre kan hjælpe. 

Hvad tænker I at bidrage med til netværket?

  • Vi hjælper de andre medlemmer med at forstå både hvad de er oppe i mod, hvilke muligheder der er og ikke mindsthvordan de tager en analog go-to-market strategi og gøre det til en digital, samt bidrage med erfaring, sparring og viden fra alle de andre andre komplekse sases vi har hjulpet med at gå fra en traditionel salgsstrategi til en online. 

Hvordan sikrer vi en maritim styrkeposition i Danmark også i fremtiden?

  • De store kompetencer vi har i Danmark i forvejen skal vi sikre at de kommer endnu længere ud i verden. Bla. ved at få nye initiativer, idéer og produkter hurtigere på markedet, til glæde for vores alles udvikling og styrke vores maritime virksomheders position på markedet og konkurrenceevne i et stort og broget verdensmarked. 

Hvad optager jer allermest i virksomheden lige nu?

  • Det er der fylder allermest lige nu er igangsætte og starte strategier for 2024 for de virksomheder vi arbejder for. Lige nu der er virkelig mange som ved, at de er nødt til at gøre noget andet i 2024 end de har kunnet nøjes med i de foregående år, for at beholde sin konkurrencedygtighed og sikre sig både at øge og måske også beholde deres position på markedet 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *