En ny bølge inden for uddannelse: Indvielse af SIMAC i Svendborg

Den 12. november 2023 var der indvielse af det nye SIMAC – Svendborg International Maritime Academy på havnen i Svendborg. SIMAC skal være med til at redefinere uddannelsen inden for den maritime sektor, som skal stå klar til at tackle fremtidens udfordringer. Det nye SIMAC skal danne ramme om fremtidens blå studerende og udviklingen af autonome teknologier.  

Den 12. november var en god dag i det fynske maritime kraftcenter. Her blev den nye SIMAC-bygning nemlig indviet – og sikke et hus! Skolen skal, med dets nye faciliteter, danne ramme om fremtidens blå studerende og udviklingen af marineteknik, navigation og andre afgørende aspekter i den maritime branche.  

BlueTech Center vil være med til at understøtte udviklingen, ved at stå til rådighed med et stærkt netværk og sparring, som kan bidrage til læring, innovation og udvikling i branchen.  
 
Læs mere om BlueTech Centers arrangementer: https://bluetechcenter.dk/kalender/ 

Bliv medlem af BlueTech Center: https://bluetechcenter.dk/medlemskab/  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *