BlueTech Center har rundet 20 medlemmer

Vi er glade for at kunne fortælle, at BlueTech Center har rundet 20 medlemmer. Og det er på blot én måned! 

At vi er nået denne milepæl, er en bekræftelse på, at der er behov for et netværk for den maritime branche på Fyn. På kort tid er BlueTech Center blevet et stærkt netværk, hvor der tilbydes rum for netværk, sparring og vidensdeling på tværs af forskellige baggrunde inden for branchen.

Fremtiden byder på en masse spændende medlemsaktiviteter som konferencer, virksomhedsbesøg, gå-hjem-møder og netværksfrokoster. Fremtiden vil også byde på BlueTech Inkubator, der vil hjælpe maritime startups med at gå fra projekt til virkelighed. 

I forbindelse med, at vi har rundet 20 medlemmer, har direktør i BlueTech Center, Lars Ahrendtsen, givet et kort oprids af, hvad vi i BlueTech Center har opnået indtil videre, og hvad ambitionerne er fremover. Se mere i videoen nedenfor.

Få del i det stærke maritime netværk ved at blive medlem af BlueTech Center.  

Bliv medlem af her: https://bluetechcenter.dk/medlemskab/ 

Læs mere om vores arrangementer: https://bluetechcenter.dk/kalender/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *