Medlemsprofil: Ørsted

Klimaforandringerne er en realitet, og de påvirker med hastige skridt vilkårene på jorden. Ørsted er en virksomhed der arbejde med forsyning af grøn energi, for at blive bedre til at beskytte kloden. Desuden er Ørsted blevet kåret til en af verdens mest bæredygtige energiselskaber.

I forbindelse med Ørsteds indmelding i BlueTech Cetner har vi stille Sune Pontoppidan Jørgensen, der er Senior Maritime Specialist i Ørsted, nogle spørgsmål, så vi kunne lære selskabet bedre at kende.

Da Sune skulle beskrive virksomheden Ørsted lød det at: “Det er Ørsted vision at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi. Ørsted udvikler, opfører og driver hav- og landvindmølleparker, bioenergi-, solcelle- og energilagringsanlæg samt anlæg til produktion af vedvarende brint og grønne brændstoffer”

I forhold til, hvordan Ørsted kan bidrage til netværket, så lyder det fra Sune “Viden. Vi har bygget mere havvind end nogen andre selskaber i verden. Og vi er verdensledende i talentudvikling, når det kommer til vedvarende energi”.

Vi spurgte også Sune, hvad der optager Ørsted allermest lige nu, og her lød det “Som verdens største havvindudvikler og et af verdens mest bæredygtige energiselskaber leverer Ørsted i dag grøn strøm, til hvad der svarer til 25 millioner mennesker på verdensplan. Vores ambitioner er: i 2025 98% reduktion i CO2-udledning,i 2030 At have bygget 50GW grøn energi på tværs af vores grønne løsninger. Det svarer til grøn strøm til 80 millioner mennesker samt vil de i 2030 have 40/60 kønsfordeling i hele organisationen”.

Velkommen ombord Ørsted!

Se medlemmerne i BlueTech Center her:

Bliv selv medlem af BlueTech Center her:

Klimaforandringerne er en realitet, og de er hastigt ved at forandre levevilkårene på jorden. For at beskytte vores fælles hjem skal vi blive bedre til at forsyne den med grøn energi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *