Medlemsprofil: JMB ApS

Virksomheden JMB har mange års erfaring med bogføring, lønregnskab, likviditetsstyring og controlling. JMB er bland andet specialiseret inden for: ISM/ISPS-styring for forskellige skibe, teknisk bistand og besætningsassistance, charterstyring af coastere i forskellige størrelser og meget mere.

JMB er et af de tidligste medlemmer i BlueTech Center, og i den forbindelse fandt vi det interessant, at får et større kendskab til virksomheden. Vi tog kontakt til Michael Bisbo, for at høre om hvad JMB er for en virksomhed, og hvad de vil have ud af netværket.

Med Michaels egne ord, så har JMB valgt at blive medlem af BlueTech Center fordi “Vi er nysgerrige på udviklingen og måske hvor vores næste forretning ligger”. Da vi spurgte Michael om, hvad JMB kan bidrage med til netværket så lyder det “Basisviden om coaster skibsfart – og igen nysgerrighed på det sidste nye”. Det lød også med på vejen, at det som optager JMB i øjeblikket allermest er “På at kunne tage flere kunder ind, og det kræver at vi udvider”.

Vi var også interesserede i at høre Michaels syn på, hvordan vi i Danmark sikrer en maritim styrkeposition, hvor hans bud er “Ved at understøtte initiativer i alle grene af den maritime sektor – enten direkte eller indirekte”.

Sådan lød ordene fra Michael Bisbo og JMB, der har været længe medlem i BlueTech Center.

Her kan du se alle medlemmer af netværket:

Bliv selv medlem af BlueTech Center:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *