Medlemsprofil: STAR

Star Information Systems er leverandør af maritim software og konsulentydelser worldwide inden for energi og shipping. STAR har hovedkontor i Norge og de har afdelinger i henholdsvis Danmark, Singapore, USA og Brasilien.

Sådan lød det, da vi bad Peter Mortensen fra STAR at beskrive virksomheden. Vi spurgte yderligere ind til Peter om STAR, for at lære virksomheden bedre at kende, og hvad årsagen er til, at der er blevet en del af BlueTech Center.

Da vi spurgte Peter om, hvad årsagen var til, at STAR var blevet en del af BlueTech Center, sagde han “For at følge de maritime aktiviteter på Fyn/ I Danmark”. Vi spurgte ydermere Peter, hvad han mener at de vil komme til at bidrage med til netværket, hvor det lød “Vidensdeling om maritime management systemer og muligheder for eventuelle integrationer/samarbejde”.

Ligesom de tidligere virksomheder vi har kontaktet, og spurgt om hvad der skulle til, for at sikre en maritim styrkeposition i Danmark, har vi spurgt Peter om dette. Det Peter mener kan være bærende er “Uddannelse og innovation. Oprettelse og udbygning af miljøer hvor (nye) virksomheder kan udvikle sig i et aktivt miljø med mulighed for sparring/samarbejde med andre nye eller allerede etablerede virksomheder”.

Afslutningsvist spurgte vi også Peter, hvad der optager STAR allermest i øjeblikket, og til det svarede han “Udvikling og levering af optimerede produkter og serviceydelser”.

Velkommen ombord til STAR!

Se alle medlemmer i BlueTech Center:

Bliv selv medlem af BlueTech Center:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *