BlueTech Center lancerer jobbank

På BlueTech Centers hjemmeside kan nu finde vores helt nye lancerede jobbank. Her har medlemmer af BlueTech Center mulighed for at få lagt stillingsopslag ind, så jobsøgende kan være de første til at vide besked, når der er nye jobmuligheder i den maritime branche.

Jobbanken er først og fremmest tænkt som et værktøj til de fynske kommuner og jobcentre til at vise de mange muligheder for job i den maritime branche, som Fyn har at tilbyde, for derigennem at hente arbejdskraft udenfor Fyn.

Jobbanken skal også være som en hjælp til de studerende på uddannelsesinstitutionerne til at orientere sig ét samlet sted.

Jobbanken vil løbende blive opdateret med spændende nye stillingsopslag, lærepladser og praktikophold som virksomhederne i netværket har til rådighed.

Jobbanken kan du finde her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *