Julehilsen fra BlueTech Center

Fra BlueTech Center ønskes der en glædelig jul og godt nytår til alle.

BlueTech Center så dagens lys d. 1. april 2023, og fra den tid er der sket en masse. 2023 har været et begivenhedsrigt år, med masser af gode oplevelser, engagement, udfordringer og fremgang.

I netværket er der blevet afholdt konference, gå-hjem-møder og netværksfrokoster. Disse har vist sig at være givende både i forhold til vidensdeling og netværksudvidelse. i 2024 vil der være endnu flere spændende arrangementer, som man kan tage til. Blandt andet om ESG og Co2 reduktion, R-24 og en masse andet.

2024 byder også på nye spændende muligheder. BlueTech Inkubatoren vil blive sat i værks, som betyder at maritime startups vil kunne få hjælp, til at kunne udvikle sig fra koncept til idé. Denne proces vil være med til at løfte udviklingen af det blå Danmark.

Lyt med i videoen, når netværksleder Katarina Deylami fortæller om det kommende år i BlueTech Center.

Bliv selv medlem af BlueTech Center:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *