Har du mødt vores netværksleder? 

Hvis du som medlem allerede har været til et af vores netværksarrangementer, så har du helt sikkert hilst på vores netværksleder, Katarina Deylami. 

Hun har siden 1. august arbejdet med at rekruttere medlemmer til BlueTech Center og skabe et aktivt og fagligt netværk, der samler den maritime branche på Fyn og skabe aktiviteter, der tilbyder ny viden, kompetenceudvikling og faglig sparring. 

Og det har hun gjort godt! BlueTech Center har nu 41 aktive medlemmer, og vi har afholdt fem medlemsarrangementer, som samlet har haft flere end 150 deltagere. De næste mange arrangementer er allerede planlagt, og fremover vil der være en til to medlemsarrangementer om måneden i BlueTech Center. 

Hvis du ikke allerede har mødt Katarina, så kan du hilse på hende i videoen her: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *