Medlemsprofil: Echoship

Echoship er virksomhed indenfor skibsbefragtning og mæglerdrift. Vi driver pt. otte skibe i størrelsen 3-5,000dwat i europæisk fart. Vi sejler primært indenfor trævareindustrien, men befragter også mange andre tørlaster. Echoship blev etableret i 1990 i Svendborg og drives i dag, efter et nyligt generationsskifte, af Peter Bytoft & Jonas Andersen.

Sådan lød det fra Peter Bytoft, partner i Echoship, da vi bad ham kort beskrive, hvad virksomheden er for en størrelse.

I forbindelse med at Echoship blev medlem af BlueTech Center, stillede vi Peter en håndfuld spørgsmål for at lære dem lidt bedre at kende.

  • Hvorfor har I valgt at blive en del af BlueTech Center?  
  • For at kunne følge med i udviklingen indenfor den grønne omstilling lokalt og internationalt og have et netværk, der kan hjælpe med tekniske ting generelt, da vi primært er kommerciel fokuseret indenfor det maritime. 
  • Hvad tænker I at bidrage med til netværket?  
  • Vi kan bidrage med ”hands on”-erfaringer i forhold til den daglige kommercielle drift af skibe – hvad der kan gøres, og hvad der ikke kan gøres set med kommercielle briller, og hvad kunderne (lasteejere) efterspørger. 
  • Hvordan sikrer vi en maritim styrkeposition i Danmark også i fremtiden?  
  • Ved at blive ved med at være passionerede og servicefokuserede som industri og turde gøre ting anderledes, tænke ud af boksen og efter dansk kutyme; med hurtighed fra tanke til handling. Og ved at skære ned på bureaukratiet.  
  • Hvad optager jer allermest i virksomheden lige nu? (produkt, aktivitet, projekt)  
  • Den grønne omstilling i forhold til at have de mest miljøvenlige skibe ”på hylderne” til vores kunder. 
  • Hvilke tre andre virksomheder håber du at se i netværket?  
  • Måske lidt flere driftsvirksomheder og repræsentanter fra havnene. Derudover industrivirksomheder der skal have flyttet varer, for at få det led ind med over også. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *