Ny mand ombord!

Fra den 1. marts vil der være et nyt ansigt at finde på BlueTech Centers gange i Svendborg Maritime Erhvervspark, når vores nye forretningsudvikler og ansvarlige for BlueTech Startup Inkubator, Pascal Gyldenberg, starter. 

Det er en erfaren herre udi startups, vi får med ombord, når Pascal Gyldenberg starter som vores nye forretningsudvikler den 1. marts.  

Pascal får det overordnede ansvar for at opbygge og drive vores kommende BlueTech Startup Inkubator, der skal accelerere blå teknologistartups, i samarbejde med etablerede virksomheder og videnspartnere. Samtidig får han ansvaret for den generelle forretningsudvikling til vores medlemsvirksomheder. 

Og det er opgaver, der ikke ligger ham fjernt. Pascal har nemlig arbejdet med startups og iværksætteri i mange år – de seneste fem år hos Syddansk Universitets Startup Hub, hvor forretningsudvikling og opbygningen af en accelerator var blandt hovedopgaverne. 

Jeg brænder for at gøre virksomheder og startups konkurrencedygtige og få mennesker til at vokse i samme proces, så jeg ser virkelig frem til at tage fat på opgaven i BlueTech Center, hvor jeg sammen med resten af teamet vil arbejde mod en mere bæredygtig fremtid for den maritime branche, siger Pascal. 

Det er en vigtig opgave, der venter Pascal, når han skal opbygge vores nye inkubator. Men med hans solide erfaring fra arbejdet med startups, hans omfattende netværk og hans lyst til at skabe værdi for maritime virksomheder og startups er han den helt rigtige mand til opgaven, siger Lars Ahrendtsen, direktør i BlueTech Center.  

Goddag og farvel 
Med en ny mand ombord betyder det samtidig, at vi i løbet af foråret må sige farvel til vores forretningsudvikler og leder af den tidligere maritime startup hub, Troels Ankerstjerne, som har besluttet, at tiden snart er kommet til at trække sig tilbage og nyde sit velfortjente otium.  

Det er en kæmpe kapacitet, vi skal sige farvel til, når Troels går på pension. Han har været i den maritime verden altid, og han kender branchen til fingerspidserne. Heldigvis kan man ikke trække den gamle cirkushest helt ud af manegen, så Troels bliver hos os lidt endnu og skal bl.a. hjælpe Pascal rigtig godt i gang, siger Lars. 

Pascal Gyldenberg ser frem til samarbejdet med Troels. 

Jeg går ydmygt til opgaven og med stor respekt for det arbejde, Troels har udført før mig. Han har sejlet på de syv verdenshave og arbejdet med maritim forretningsudvikling – hans DNA er maritimt! Det er mit ikke, men jeg glæder mig utroligt meget til at lære branchen at kende. Med hjælp fra Troels, og hans dybdegående viden og erfaring, føler jeg mig helt tryg ved, at det lykkes, siger Pascal. 

Vi byder Pascal velkommen og glæder os til samarbejdet.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *